In opdracht van SPAR Holding maakten we het ‘Zin in zomer’-magazine. Vol inspiratie voor een heerlijke zomer. Zin om een avond lang te bbq-en, zin om te picknicken in het park, om eropuit te gaan, zin in in ijspret op warme dagen... Boordevol zomerse recepten, leuke tips, winacties en interviews. 
De Ontwerpers verzorgen de gehele productie van de SPAR Zin in Zomer magazines: van concept en content (beeld en tekst), tot art-direction, vormgeving en productie.
De styling en art-directors verzorgen wij zelf. Studio Lys maakt de food-foto's, en dat doen ze met heel veel smaak! Fotograaf Tim Eshuis maakt de sfeervolle beelden van food op lokatie en foto's met mensen.
Het magazine bevat ook interessante leesstof, bijvoorbeeld over de MVO visie van SPAR, hier gekoppeld aan Fairtrade bananen.
Bekijk ook de andere twee Zin in Zomer magazines: #2 en #3.​​​​​​​​​​​​​​
Hoofdredactie: De Ontwerpers, Thea Haak, Mariëlle Lauwers, Monique Muller (SPAR) / Uitgever: SPAR / Concept, content, art-direction, styling en vormgeving: Marjet van Hartskamp, Peggy Theeuwen: deontwerpers.nl / Tekst: Renée ter Berg / Fotografie: Eshuis Fotografie, Studio Lys Fotografie, Renée Frinking Fotografie / Redactie-assistent: Marlies van Wijk (SPAR) / Druk- en bindwerk: Senefelder Misset / Oplage: 102.000

Suggesties:

All the Way Up