Van logo tot campagne

De Ontwerpers ontwikkelen visuele identiteiten. Dat doen we from scratch voor startende bedrijven en ook restyling van je logo en huisstijl kun je aan ons toevertrouwen. Wij zorgen dat jouw merk in het hart van jouw klant komt en blijft.

Wat doe je en waarom doe je het? Wat wil je uitstralen? Wie zijn jouw concurrenten en wat is jouw niche? Wat zijn je USP's (jouw unieke verkooppunten)? Wie is je doelgroep? En hoe zorg je ervoor dat zij zich aan jouw merk gaan verbinden? Schrik niet van alle vragen, want wij helpen je de antwoorden vinden. En die zijn leidend voor de originele en solide visuele identiteit van jouw merk.

De volgende stap is het ‘branden’: zorgen dat je doelgroep je ziet. Je positioneert je merk door het on- en offline te laden. Dat doe je bijvoorbeeld met je website of -shop, flyers, een magazine, unieke giveaways, social media posts, advertenties en mobile ads. Hierin kunnen wij van alles betekenen. Wij helpen jou om je klant te activeren!


Goede voorbeelden zijn: Volksuniversiteit Breda, Seeligkwartier, Islemunda Podium van IJsselmonde, Zaza Casting en modemerk Dutchess.


We bieden ook een SMALL-pakket met de basics voor je identiteit en branding. Ideaal voor zzp’ers, starters of een eenvoudige restyling. Het SMALL-pakket bestaat uit een nieuw logo, visitekaartje en website. Bekijk bijvoorbeeld Voor je geluk, Thuis bij Sanne en Coaching to Empower.

Kijk ook eens bij de vele verschillende logo’s die we de afgelopen jaren hebben ontworpen. De Ontwerpers weten altijd jouw stijl te vinden.
Wil je meer weten?
Bel of mail gerust.
Boeken en magazines

Bereik je doelgroep met een magazine of boek. De Ontwerpers maken jouw speciale uitgave écht speciaal. Zodat het bewaard wordt en bijblijft.
 
Magazines, jubileumboeken, jaarverslagen, boeken over kunst, architectuur en stedenbouw; we hebben heel wat unieke uitgaven gemaakt. Wij kunnen de volledige productie voor je verzorgen, van concept tot vormgeving tot drukwerk. Zo verzorgen we de redactie, regelen foto(shoot)s, schrijven of redigeren we de teksten, maken we illustraties en infographics. Je kunt ons natuurlijk ook inschakelen voor een deel van een project.
Benieuwd? Kijk bijvoorbeeld eens naar de inspiratie magazines voor SPAR, de Gashuisvelden magazines over gebiedsontwikkeling voor gemeente Breda, een boek voor Claus en Kaan Architecten over de ambassade in Maputo, een speciale uitgave voor CHEVRON en diverse kunstboeken voor onder andere Hans Wilschut, Marijn Scheeres en Heeringa & Van Kalsbeek.
Ook succes boeken?!
Neem gerust contact op.
Facts & figures

Infographics maken en data visualiseren, daar gaat ons brein van juichen :-) Dat zit hem in de uitdaging. Het is een puzzel om tot de essentie van de boodschap te komen. Een goede infographic maakt complexe processen en data begrijpelijk en sneller leesbaar. En dus jouw boodschap krachtiger!

Allerhande cijfers, kaarten, schema’s, flowcharts, grafieken en tabellen. We maken ze aantrekkelijker, beter leesbaar en zorgen dat ze in vorm en kleur aansluiten op jouw huisstijl. 
Wist je dit? Het menselijk brein kan een afbeelding in slechts 13 milli-seconden verwerken, en 90% van de informatie die naar de hersenen wordt verzonden, is visueel! 
Infographics en data visualisaties maken we bijvoorbeeld voor (digitale) jaarverslagen, (verkoop)brochures, handleidingen, educatieve uitgaven en social media posts. 

Data visualiseren?
Infographic laten maken?
Meer zien? Meer info?
Kindercommunicatie

Als Sjakie in de chocoladefabriek, zo voelen we ons als we met jouw kindercommunicatie aan de slag mogen. We maken speurtochten door Intratuin, doeboeken voor SPAR en De Efteling, bouw- en kleurplaten, grappige give-aways, spaaracties en activaties voor alle kids van peuter tot puber. Wij weten wat ze boeit en hoe we ze kunnen raken. Vaak educatief en altijd fun!

Een goed voorbeeld van een activatie voor kinderen is het Dolle Dierenboek wat we voor SPAR Enjoy maakten. Met 30 stickers om te sparen!
Bekijk de voorbeelden van ons specialisme: Educatie & kids activaties.
Lespakket 'Voor je Geluk'

Gelukkig zijn, dat wil toch iedereen?! Samen met gelukstrainer Annelieke Selbach ontwikkelden we het lespakket ‘Voor je Geluk’. Kinderen leren hoe ze hun geluksgevoel kunnen vergroten op basis van 12 levensvaardigheden, waarvan de invloed wetenschappelijk is bewezen. 
Meer info vindt je op: www.voorjegeluk.nl/LESPAKKET

Of vraag de brochure aan met o.a. praktische toelichting, lesinhoud, goals en het prijskaartje. Bel Annelieke (06 461 809 83) of Marjet (06 263 841 98) of stuur een e-mail naar info@voorjegeluk.nl
Lespakketten voor de toekomst!
Duurzaamheid is een van onze favoriete thema’s! Niets is belangrijker dan de toekomst, toch? Wij gaven vorm aan het lespakket #wegmetafval over (zwerf)afval, duurzaam consumeren en specifiek over het afvalbeleid in jouw gemeente. Zo ontwikkelen kinderen duurzame afvalgewoontes afgestemd op hun eigen leefomgeving. Als gemeente kun je het lespakket gratis beschikbaar stellen aan alle basisscholen binnen de gemeente. Iets voor jouw gemeente? 
#wegmetafval is een samenwerking met educatief auteurs Simone Gerich en Noor van Manen. 
All the Way Up