Vormgeving van de publicatie over het werk van kunstenaarsduo Heringa/Van Kalsbeek waarin hun sculpturen op subtiele wijze worden afgewisseld met beeldbronnen van inspiratie. In nauwe samenwerking met de kunstenaars regisseerde Peggy Theeuwen de vele beelden tot een fascinerend beeldverhaal. De publicatie kreeg een bekroning van de Best Verzorgd Boeken.
Kleur is erg belangrijk binnen het oeuvre van de kunstenaars, daarom koos Peggy voor inkten met veel pigment en werd de volgorde van beelden bepaald aan de hand van kleur. Op de witte hardcover staat de titel ‘Absorb’ in diepdruk. Een kleurloos omslag dus als tegenhanger van het bont gekleurde binnenwerk.
"Als een bewijs van het teamwork en verleden van Heringa / Van Kalsbeek, is deze fijn geproduceerde publicatie een zintuiglijke ervaring van keramiek, natuur, geweld, delicatesse, brons, bloed en vlinders."
De publicatie is uitgegeven in het kader van de gelijknamige tentoonstelling in het Krüller Möller Museum, waarvoor Peggy ook uitnodiging en affiche ontwierp. 
Absorb kreeg een prijs van de Best Verzorgde Boeken en werd tentoongesteld in het Stedelijk Museum en Büchmesse Frankfurt.

Suggesties:

All the Way Up