Peggy en Marjet!

De Ontwerpers, dat zijn Peggy Theeuwen en Marjet van Hartskamp. Als duo functioneren we organisch en houden we elkaar scherp. Marjet geeft grenzeloze creativiteit en een energy boost, Peggy is de rust zelve en de smaakvolle trendwatcher. Allebei inventief, kritisch, kleurrijk en open, dat zie je terug in het werk wat we maken.

We houden van mooie dingen en maken die ook graag zelf. Maar puur esthetiek is ons niet mooi genoeg, we willen dat ons werk meerwaarde biedt. Daarom sturen we aan op sterke concepten die aan het denken zetten, tot de verbeelding spreken en verleiden. Omdat we niet aan kunstjes doen, blijven onze ontwerpen verrassen.
 
Als duo houden we onze creativiteit en kwaliteit op het hoogste niveau. En wat we niet in huis hebben, halen we in huis. We hebben een sterk netwerk van professionals om ons heen. Talenten die we graag benutten en goed kunnen regisseren. Op die manier kunnen we elk project, van klein tot groot, perfect afstemmen op jouw specifieke needs.

Natuurlijk blijven wij, Peggy en Marjet, je vaste aanspreekpunt en coördineren we alles, zodat jij daar geen omkijken naar hebt. Je hebt dus altijd direct contact met ons, je creative directors, zonder tussenkomst van een projectmanager. Want hey, wij zijn ware duizendpoten.
Kennis maken met Peggy en Marjet?
We nodigen je graag uit op onze studio:

Nice to meet you!
All the Way Up