Begint het zomerse gevoel bij jou ook al te kriebelen? Alles staat weer in bloei, je voelt de zonnestralen op je gezicht en je kunt weer genieten van lekkere hapjes en drankjes in de buitenlucht. Laat je inspireren door het tweede ‘Zin in zomer’-magazine wat we maakten voor SPAR. Vol heerlijke recepten, leuke tips en interviews.

De Ontwerpers verzorgen de gehele productie van de SPAR Zin in Zomer magazines: van concept en content (beeld en tekst), tot art-direction, vormgeving en productie.
De styling verzorgen wij zelf. Studio Lys geeft er een eigen draai aan en maakt er prachtige food-foto's van. De sfeerbeelden, food op lokatie en portretten laten we fotograferen door Tim Eshuis. Hij maakt het gezellig!
Van advertenties maken we sfeerfoto's, zoals Rivella hier onderdeel is van het gezellige borreltafereel.
Naast veel lekkere recepten en inspiratie bevat het magazine leuke artikelen, zoals bijvoorbeeld dit interview met Adrie over zijn passie voor bladgewassen en duurzaamheid. 
Vind je dit leuk? Bekijk dan ook de Zin in Zomer magazines #1 en #3.
Hoofdredactie: De Ontwerpers, Monique Muller en Michelle van Lith (SPAR) / Uitgever: SPAR / Concept, content, art-direction, styling en vormgeving: Marjet van Hartskamp, Peggy Theeuwen: deontwerpers.nl / Tekst: Renée ter Berg / Fotografie: Eshuis Fotografie, Studio Lys Fotografie, Renée Frinking Fotografie / Redactie-assistent: Lotte Auping (SPAR) / Druk- en bindwerk: Senefelder Misset / Oplage: 102.000

Suggesties:

All the Way Up