De catalogus Ziel Allerzielen is onderdeel van de kunstmanifestatie Allerzielen Alom: 'door middel van kunst wordt de gelegenheid geboden om de doden te herdenken op een manier die aansluit bij de huidige samenleving'. We maakten het ontwerp voor de catalogus en samen met Tim Eshuis maakten we foto's van de manifestatie en de kunstwerken in de nachtelijke sfeer.
De catalogus bevat werk van o.a. Paul van Osch, Iwan & Han, Jan Hein van Melis, en van onszelf met het kunstproject: Vrolijk Vaarwel. We gingen in gesprek met mensen met een verstandelijke beperking. We stelden de vraag: Is er een liedje dat goed bij jou past, wat aan jou doet denken, nu of misschien als je er straks niet meer bent? Op verzoek dj-den we Nederlandstalige liedjes, van BLØF tot Bauer. Er werd hard gezongen, ze kenden alle teksten uit hun hoofd, ze hadden pret. 
Het verraste ons dat ze eigenlijk geen moeite hadden om het over hun eigen (begrafenis)­muziek te hebben. Dat was voor ons de aanleiding om de vrolijke lyrics op stickers te zetten. Als suggesties voor een vrolijk vaarwel. 'Het leven is te mooi voor veel verdriet'!

Suggesties:

All the Way Up