Ga jij binnenkort op vakantie en is daar een SPAR Enjoy winkel in de buurt? Scoor dan een dolle dieren boek! Boordevol spelletjes, raadsels en weetjes over alle wilde dieren die je in Nederland kunt vinden. Spaar de 30 wilde-dieren-stickers en maak je boek compleet!
De Ontwerpers verzorgden deze leuke productie van A tot Z. Ook in het Duits: Verrückte Tiere-Buch!
Wist jij dat we in Nederland heel veel wilde dieren hebben? Nee, geen tijgers en olifanten! Maar toch bij elkaar wel 36.000 soorten. Sommige zie je zomaar kruipen of vliegen in je eigen tuin of in het bos, maar veel wilde dieren verstoppen zich voor mensen. Je ziet ze dus niet altijd en toch zit ons land er vol mee. Van garnaal tot hondshaai en van hamster tot edelhert. Hoe leuk is het om juist deze dieren in de picture te zetten? Met grappige, gekke, verrassende foto's en weetjes. En de Nederlandse kinderen enthousiast te maken over de dieren en de natuur in eigen land.
Uitgever: SPAR 2019 / Hoofdredactie: Michelle Lith, Lotte Auping (SPAR) & deOntwerpers.nl / Concept, vormgeving, illustraties en tekst: Marjet van Hartskamp, Peggy Theeuwen (deOntwerpers.nl) / Tekst: Renee ter Berg / Mopjes support: Jasmijn Lambregts (10 jaar) Oplage: 105.000.

Suggesties:

All the Way Up