Voor Intratuin ontwikkelen we al een hele poos speurtochten, speurtuin noemen wij die. De kinderen speuren door de hele winkel op zoek naar posters met antwoorden die verstopt zijn tussen het groen. Zo wordt een bezoekje aan Intratuin ook een leuk uitje voor de kids!
Test je groene kennis of gebruik je groene verstand. Er is steeds een ander thema, zoals biodiversiteit, bijen, bloeiende kamerplanten, grote kamerplanten, huisdieren, vogels. De speurtuinen bevatten uitdagende vragen waar de kinderen echt wat van opsteken. Er staan interessante weetjes in, funfacts en mopjes. En leuke spelletjes, zoals een doolhof, woordzoeker, rebus en zoek de verschillen.
Bekijk ook de andere items die we voor Intratuin maken.
Alles wat we maken, laten we testen door ons kids-panel! Zijn de instructies duidelijk? Is het goed te knippen, plakken, etcetera en natuurlijk... vinden de kinderen het leuk?!
Bekijk ook de andere items die we voor Intratuin maken, zoals het menukaart-doeboekje, diverse workshops en knutselvellen: mini-jungle, paasmandjes, dierenpompoenen, tasjes bestempelen, dromenvangers.

Suggesties:

All the Way Up