Voor Intratuin ontwikkelen we al jaren leuke speurtochten. 'Speurtuin' noemen wij die. De kinderen speuren door de hele winkel op zoek naar posters met antwoorden die verstopt zijn tussen het groen. Op deze manier is een bezoekje aan Intratuin ook een leuk uitje voor de kids!
Test je groene kennis of gebruik je groene verstand. Met steeds een ander thema, zoals biodiversiteit, bijen, grote kamerplanten, huisdieren, vogels, kerst, herfst. We bedenken de vragen, de funfacts en wistjedatjes en we maken de spelletjes, zoals een doolhof, zoekplaat, woordzoeker, rebus en zoek de verschillen!
Intratuin organiseert het hele jaar door creatieve Kids-workshops. Wij geven vorm aan de knutsel- en bouwplaten, illustreren en schrijven stap-voor-stap instructies.
Bekijk ook de andere items die we voor Intratuin maken, zoals het menukaart-doeboekje en knutselvellen voor Kids-workshops: Maak je eigen mini-jungle, dromenvanger, dierenpompoen, BBQ-spiesjes, gieter make-over, cactus tuintje, herfstegel, appel-, peer- of mixmoes
We maken ook weggevertjes voor bij de kassa of webshoporder, zoals deze serie vrolijke wenskaarten.

Suggesties:

All the Way Up